Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک طراح بدلکاری و بدلکار سینمای کشور گفت: در فیلم سینمایی «برادران لیلا» یک فضای کارخانه وجود دارد که کارکنان آن با یکدیگر شده و دعوا می‌کنند که در پی همین صحنه‌‌ها بدلکاری‌هایی انجام می‌شود، البته به نسبت فیلم سینمایی «متری شش و نیم» خیلی کار سختی را در فیلم سینمایی «برادران لیلا» نداشتیم.

امین بدری در گفت‌وگو با میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بدلکاری سینما گفت: به تازگی همکاری با فیلم سینمایی «برادران لیلا» را به پایان رسانده‌ام، در این فیلم سکانس‌های درگیری وجود داشت بنابراین نیاز بود تا من و گروهم در آن حضور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دومین همکاری من با سعید روستایی بود و پیش از آن در فیلم «متری شیش و نیم» نیز با وی همکاری داشتم و صحنه‌های بدلکاری‌ آن فیلم هم توسط گروه ما صورت پذیرفت.

وی درباره حضور خود در فیلم «برادران لیلا» ادامه داد: در فیلم سینمایی «برادران لیلا» یک فضای کارخانه وجود دارد که کارکنان آن با یکدیگر شده و دعوا می‌کنند که در پی همین صحنه‌‌ها بدلکاری‌هایی انجام می‌شود، البته به نسبت فیلم سینمایی «متری شش و نیم» خیلی کار سختی را در فیلم سینمایی «برادران لیلا» نداشتیم و کار بسیار زود تمام شد، علاوه بر فیلم «برادران لیلا» اخیرا در فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» نیز به کارگردانی هومن سیدی نیز حضور داشتم. 

این بدلکار عرصه سینما درباره حضور در فیلم «جنگ جهانی سوم» اظهار کرد: در فیلم جدید هومن سیدی نیز طراحی درگیری و همچنین چندین صحنه آتش سوزی صورت گرفت، کار مهمی که در  «جنگ جهانی سوم» انجام دادیم این بود که یک اختراع تازه در عرصه بدلکاری ارائه کردیم که خوشبختانه تایید شد و اخیر به ثبت رسید و من از این بابت بسیار خوشحالم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی در همین رابطه ادامه داد: طی این اختراع تازه در عرصه بدلکاری برای سکانسهای چپ کردن ماشین و تصادفات سنگین دیگر بدلکار داخل ماشین نمی‌نشیند و همه چیز توسط کامپیوتر. کنترل از راه دور و ماشین انجام می‌شود، این طرح در مرکز مالکیت معنوی به ثبت رسید و خوشبختانه ریسک و خطر انجام صحنه های چپ کردن ماشین و احتمال آسیب دیدگی بدلکار از این پس با اجرای این اختراع به صفر می‌رسد. البته فکر اولیه این طرح سالهاست در ذهن من بوده اما نهایی و عملیاتی شدن آن نیاز به زمان داشت و خوشبختانه هم اکنون صورت گرفته است.

بدری درباره اختراع تازه گروهش پیرامون عدم استفاده از بدلکار در صحنه های چپ کردن ماشین اضافه کرد: این سیستم بسیار ساده است و می‌تواند روی هر ماشینی نصب شود،انجام این عملیات بر روی هر ماشین یک ساعت زمان می‌برد و بعد از آن خودرو از راه دور کنترل می شود. این حرکت باعث می‌شود که هزینه های سنگین شاسی کشی ماشین کنار گذاشته شده و از همه مهمتر مسئله ایمنی بدلکار رعایت گردد.

وی در همین رابطه افزود: من و گروهم به هیچ عنوان هیچکس را برای انجام یک عملیات بدلکاری در خطر قرار نمی دهیم، برایمان هم فرقی ندارد که در چه پروژه ای باشیم، اگر احساس کنیم که یک حرکت ریسک بالایی دارد و جان کسی به خطر می افتد به راحتی آن را کنار می گذاریم. به همین دلیل بارها شده که پروژه‌های مختلفی را که دارای خطر جانی برای گروهمان بوده است را ترک کرده‌ایم زیرا امنیت مهمترین اتفاق در بدلکاری است. 

بدری درباره انجام پروژه آدرنالین پارک و همچنین پروژه بانجی جامپینگ برج میلاد تهران تاکید کرد: برای این دو پروژه پنج سال دوندگی کردم، شاید در ابتدا این پروژه را جلوی هرکسی می‌گذاشتم می گفت که بسیار جذاب است و باید عملی شود اما وقتی بحث حمایت و انجام آن می رسید همه چیز تغییر می کرد. بعد از تمام این تلاشها خوشبختانه این دو مجموعه فعالیت خود را آغاز کرده است. خوشبختانه طی فعالیت آدرنالین پارک و مجموعه برج میلاد تاکنون هرکسی که در این دو مکان حضور یافته از استاندارد بودن آنها شوکه شده است زیرا تمام سعی مان را انجام دادیم تا این اتفاق در سطح بین المللی رخ دهد. طی این روزها مردم با حضور در آدرنالین پارک احساس بسیار خوبی پیدا می کنند و بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کردیم. 

وی در همین رابطه تصریح کرد: ما با راه انداختن «آدرنالین پارک» و پروژه بانجی جامپینگ برج میلاد تهران کاری کردیم که همه بتوانند تجربه پرش از ارتفاع را داشته باشند، این مجموعه باعث شده تا بانجی جامپینگ فقط مخصوص عده‌ای خاص نباشد. البته برای حفظ سلامتی افراد آموزشهایی جهت پرش داده شده و همچنین سوالاتی پرسیده می شود که در صورت عدم سلامتی و یا عمل هایی مثل زایمان و یا لیزیک، فرد پرش را انجام ندهد. 

بدری در همین راستا افزود: اینکه روی برج میلاد تهران به عنوان بزرگترین نماد کشور بعد از انقلاب اسلامی چنین سرمایه گذاری انجام شده و از این طرح استقبال شد به من این امیدواری را داد تا بتوانم کارهای بهتر و بیشتری را در این راه انجام دهم. همین دلگرمی باعث شد تا در این مجموعه‌ها اتفاقی بیفتد که قابل رقابت با نمونه های بین المللی باشد. 

موسس «آدرنالین پارک» در همین رابطه خاطرنشان کرد: بدون شک حمایت مسئولین شهری و شهرداری از آدرنالین پارک و تخصیص بخشی از برج میلاد تهران باعث شد تا من انگیزه این را پیدا کنم که این مجموعه را هر روز گسترش داده و کاری کنم که تمامی مردم بتوانند از این تجربه های جذاب استفاده کنند. 

انتهای پیام/

 

 

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران برج میلاد تهران فیلم سینمایی آدرنالین پارک همین رابطه برادران لیلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از لایو ساینس، مشاهدات جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب نشان می‌دهد، یک طرف سیاره فراخورشیدی (WASP-43) به طور دائم رو به خورشید است در حالی که طرف دیگر همیشه به سمت و سوی فضاست.

دانشمندان با استفاده از این تلسکوپ فضایی نقشه وضعیت هوای سیاره فراخورشیدی را که در فاصله ۲۸۰ سال نوری از زمین قرار دارد، تهیه کرده‌اند.

به گفته دانشمندان، سیاره فراخورشیدی WASP-43b عمدتاً از هیدروژن و هلیوم تشکیل شده است و به دلیل نزدیکی به ستاره میزبانش که هر ۱۹ ساعت  به دور مدار خود می چرخد، به طور قابل توجهی گرمتر از هر سیاره گازی در منظومه شمسی است.  از آنجا که مقدار نور فروسرخ میانی منتشرشده از یک جرم تا حد زیادی به گرمای آن بستگی دارد، داده‌های روشنایی جیمز وب را می‌توان برای محاسبه دمای سیاره مورد استفاده قرار داد.

محققان از ابزار«ام آی آر آی» (MIRI) وب برای مشاهده دماهای متفاوت در سراسر سیاره استفاده کردند و دریافتند، میانگین دمای آن ۲۳۰۰درجه فارنهایت (۱۲۵۰ درجه سانتیگراد) در روز در مقایسه با ۱۱۰۰ درجه فارنهایت (۶۰۰ درجه سانتیگراد) در شب است؛ حرارت این سیاره در روز به صورتی است که آهن را ذوب می‌کند و تفاوت دمایی بین روز و شب که نسبتاً خنک‌تر است منجر به شکل‌گیری بادهای شدید می‌شود.

دانشمندان سرعت این بادها را ۵۶۰۰ مایل در ساعت (۹۰۰۰ کیلومتر بر ساعت) تخمین زده‌اند و حاصل بررسی و یافته‌های خود را آخر ماه آوریل در مجله «نیچر استرونومی» (Nature Astronomy) منتشر کردند.

کشف، رصد و تخمین سرعت بادهای این سیاره فراخورشیدی نه تنها پدیده نادر این  سیاره است بلکه به قواعد فیزیک مربوط می‌شود و توانایی برجسته‌ تلسکوپ جیمز وب را به نمایش می‌گذارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • دستگیری باند سارقین به عنف در شهر کرمان
  • دستگیری اعضای باند فرا استانی سرقت از بانوان مسن شهر کرمان
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • دستگیری سارقین طلاجات خانم های مسن کرمانی