Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جمال ساداتیان، تهیه‌کننده و رئیس هیات مدیره دفتر پخش خانه فیلم در برنامه «سینما معیار» رادیو گفت‌وگو درباره آخرین وضعیت برادران لیلا و انتخاب نماینده ایران در اسکار گفت: ما را برای اسکار معرفی کردند، ولی نمی‌دانیم کمیته کارش را از کی شروع می‌کند و من برای جلسه رسمی دعوت نشدم. در حال حاضر مشکل اساسی وجود دارد و آن این است که این فیلم‌ها که ظرفیت معرفی به اسکار دارند، در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ساداتیان گفت: طبق آیین‌نامه اسکار فیلم‌ها باید اکران عمومی شده باشند. این درحالی است که دوستان وزارت ارشاد معتقدند این فیلم‌ها پروسه اداری خود را طی نکرده است. در نتیجه باید فیلم‌هایی را برای اسکار معرفی کنیم که معلوم نمی‌شود از سینمای ایران چه تصویری را منعکس می‌کند. پرچم سینمای ایران در دنیا سرافراز است، اما اگر بخواهیم فیلم‌هایی را به اسکار معرفی کنیم که بهترین‌شان روی زمین مانده، نمی‌دانم این تناقض‌ها را چگونه پاسخگو خواهیم بود. 

این تهیه‌کننده درباره سرنوشت فیلم «برادران لیلا» بعد از حواشی که گریبان‌گیرش شد، ادامه داد: همه چیز مبهم است و بحث سر این است که آیا دست‌اندرکاری خطا کرده است؟ ما محصول فرهنگی که تولید می‌کنیم، دارای هویت است. این فیلم هم یک سرمایه‌گذار، تهیه‌کننده و عواملی دارد. 

به گفته سید جمال ساداتیان، وقتی اثری ساخته می‌شود، همه در انتظار نمایش آن هستند تا مورد قضاوت افکار عمومی قرار بگیرد و دست‌اندرکاران هم جا‌های درست و غلط فیلم را ارزیابی کنند. حال ممکن است کارگردان فیلم از دید مسئولین وزارت ارشاد خطایی کرده باشد، چرا باید سرمایه تهیه‌کننده به خطر بیفتد. وقتی این بحران‌ها شکل می‌گیرد، آدم نمی‌تواند صورت مسئله را پاک کند. 

رئیس هیات مدیره دفتر پخش خانه فیلم با بیان اینکه در حال حاضر نمی‌توانیم فیلم را اکران کنیم و بخشی از پول ما بلاتکلیف است، گفت: در دو یا سه پلان فیلم حرف و حدیث‌هایی وجود داشت و کارگردان فیلم هم قبول کرده بود که تغییرات را اعمال کند. از آخرین وضعیت پروژه باخبر نیستم، ولی به گمان خودم فیلم با وضعیت بلاتکلیفی رو‌به‌رو است.

پیش از این، محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه «جهان‌آرا» درباره اقدامات یک‌ساله وزارتخانه گفته بود، در دولت قبل با انبوهی از مجوزهای آثار نمایشی و کتاب مواجه بودیم. به عنوان مثال، در حوزه فیلم‌های سینمایی مجوز‌ها و مجوز اکران داده شده بود. در حال حاضر، عمده فیلم‌هایی که درگیرش هستیم این است که می‌بینیم شورای نمایش امضا کرده و مجوز داده است و وزارت دیگر نوشته است که ان‌شالله اصلاحات انجام خواهد شد.

به گفته محمد‌مهدی اسماعیلی، دولت قبل در سیاست‌های هنری و تولید آثار نمایشی معتقد به نظارت پسینی و نظارت حداقلی بود. اینکه نباید در حوزه فرهنگ دخالت کرد و جمله معروف جان‌لاک که در صحبت‌های رئیس جمهور قبل دیده می‌شد که می‌گفت همه را به زور نمی‌توانیم به بهشت ببریم.

یاسر احمد‌وند هم معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه «دولت مردم» گفت: درحالی که در قانون تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راهبری عرصه فرهنگ، تاثیرگذاری، حمایت‌گری فعالان فرهنگ از وظایف اصلی این وزارتخانه است. در عرصه رسانه و مطبوعات، سینما، فعالیت هنری و عرصه‌های کتاب و نشر تلاش شده که مجدد این مرجعیت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بازگردد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برادران لیلا اکران فیلم اسکار 2022 فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه کننده فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری

محمدمهدی اسماعیلی در حالی به عیادت از رضا رویگری رفته که در جریان افتتاحیه جشنواره فیلم فجر به این بازیگر پیشکسوت قول داده بود به منزل او برود جویای احوالش شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رضا رویگری بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون که مدت‌هاست به علت بیماری در منزل دوران نقاهت خود را می‌گذراند در جریان جشنواره فیلم فجر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در محوطه بیرون تالار وحدت دید و وزیر فرهنگ با او دیدار کرد. 

اسماعیلی در این خوش و بش و احوالپرسی به رضا رویگری گفت که می‌آیم منزل شما تا جویای احوال‌تان شوم. این اتفاق با حضورِ وزیر ارشاد در منزلِ بازیگر پیشکسوت افتاد و در واقع آقای وزیر به وعده خود عمل کرد. 

محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق هنر، وزیر فرهنگ را در این بازدید همراهی کردند.

این بازیگر پیشکسوت سال 1393 دچار سکته مغزی شد و از آن تاریخ به بعد مراحل درمان را طی می‌کند و در این مسیر مشکلات دیگری نیز برای او به وجود آمد. 

رضا رویگری در جریان گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایام جشنواره فیلم فجر این نکته را مطرح کرد که هنوز زنده است و دوست دارد در جلوی دوربین‌های سینمایی و تلویزیونی ایفای نقش کند. خصوصاً همکاری با داود میرباقری که همیشه برای او اتفاقات خوبی را رقم زده است. 

اتفاقی در «مختارنامه» که نزدیک بود رضا رویگری را کور کند/ مردم همیشه به من می‌گویند دل‌مان در صحنه کشتنِ «شمر» خنک شد + فیلم

رویگری در این گفت‌وگو دوباره خواسته قلبی خودش را تکرار کرد که دوست دارد در مقابل دوربین سریال «سلمان فارسی» قرار بگیرد هرچند که به خاطر بیماری نمی‌تواند نقش‌هایی را بازی کند که پیش از این در سریال‌های تاریخی بازی کرده که نیازمند وضعیت جسمانی مطلوبی است. 

او همچنین اشاره کرد: «انرژی کار را دارم و امیدوارم زودتر بتوانم به مردم خدمت کنم. منتطرم که آقای داوود میرباقری صدایم کند تا اگر قسمت شود بروم و در سریال «سلمان فارسی» بازی کنم.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه مردم است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • به دنبال توسعه تماشاخانه سنگلج هستیم/ تهاتر با شهرداری
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است